Beställning

Om du vill ha kopior av allt eller delar (Del 1, 2, 3 eller 4) av det som finns förtecknat under fliken ”Digitaliserade program – lista” så föredrar jag att du själv köper och skickar mig USB-sticka/or som rymmer det du vill ha (Obs att jag inte vill splitta delarna!). Tala om vilka delar du vill ha. Bifoga din adress och porto (eller en tia). Och detta går förstås snabbt för mig att effektuera. OBS på förekommen anledning: Lägg inte stickan lös i ett kuvert! Den kan göra hål på kuvertet och ramla ur! Ett förslag är att tejpa den på en pappbit som dubbelvikt får lagom plats i kuvertet. Eller använd vadderat kuvert.

Du kan alternativt överlåta åt mig köpa USB-sticka/or. I så fall mailar du bara mig på aftonblues@gmail.com och talar om vilka delar du vill ha. Innan jag själv köper sticka/or så kollar jag med dig om det pris jag kan få är ok (tillkommer fraktkostnad från e-handeln, typ 30 kr. Om flera beställer så blir det förstås billigare). Och så förstås en tia för portot för att skicka stickan till dig. Swish eller konto. Det här tar förstås längre tid än alternativet ovan.

Min adress är Lars Klasén, Norbergs väg 4, 152 57 Södertälje. Vill du fråga mig något så nås jag på 073-5638001 eller aftonblues@gmail.com. Obs att varken jag eller de som bistått, dvs Sten Ljungren och Tommy Löfgren, vill ha någon ersättning. Vi gillar blues – helt enkelt! Och att äldre material inte förgås …

Här är delarna. För innehållet i detalj se fliken ”Digitaliserade program – Lista”.

  • DEL 1: Aftonblues och Mera blues, ca 220 program från Lars Klaséns kassetter, alla i MP3, de flesta i FLAC, några i WAV. Totalt 29,2 GB.
  • DEL 2: BipBopBoom (Svante Grundberg), 24 st program från Lars Klaséns kassetter, alla i MP3 och FLAC. Totalt 4,4 GB.
  • DEL 3: Live-blueskonserter i Sverige 1980-talet sända i SR, ca 20 st från Lars Klaséns kassetter, i MP3, FLAC eller WAV. Totalt 6 GB.
  • DEL 4: Aftonblues och Mera blues, ca 40 program från Tommy Löfgrens kassetter, alla i MP3 och FLAC. Totalt 5,0 GB
  • DEL 5 (bonusdel): Sam Charters dokumentär i tre delar sänd i SR. FLAC. 0.5 GB